New York – Med tonåringar

Spin New York

Ska du resa till New York med ungdomar och vill hitta en perfekt aktivitet som passar alla?
Skådespelerskan Susan Sarandons pingisbar SPiN New York, nära Flatiron Building, är ett givet alternativ! Under en halvtimme kan ni vila shoppingbenen, köpa förfriskningar och spela rundpingis tillsammans med hela sällskapet.
Det är inte ovanligt att Susan Sarandon själv strosar runt bland de 15 pingisborden och hejar på och känner du för en privatlektion går det att ordna. Och bli inte förvånad om ni får bordet bredvid någon hollywoodkändis – det här stället är väldigt populärt bland Susan Sarandos kollegor i skådespelarbranchen. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *