Pålänge

Första vårvinterdagen

Här i Norrbotten har vi inte bara fyra årstider, vi har även en femte – vårvintern!
Det är när nätterna är kalla och dagarna varma. När himlen är blå och snön gnistrar och bländar. När solen värmer och när allt det vita hjälper till att reflektera för finaste tvättbjörnsbrännan (ja, du behöver solglasögon på dig HELA tiden).
Det är vårvintern det! Den näst bästa av alla årstider!
 
 
Vårt soliga Björkstrand!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *