New York

Back To New York

Om tre veckor packar vi det sista inför vår sjätte resa till New York sedan 2008. Vi ser fram emot att åter igen få bära shoppingkassar efter Manhattans gator, se staden från någon skyskrapa eller takbar, fyllas av ett pulserande Times Square, promenera i Central Park och The High Line, besöka Brooklyn och mycket annat.
Vi ska även hitta nya pärlor för oss och fina sällskapet, men även reka inför nästa resa tillsammans med dem som inte hade möjlighet att hänga med på årets tripp. 
Vi tänkte även se om det här huset är till salu! Tänk vad vi skulle kunna fixa fint här med Stefans händighet och min, tja… längtan att sitta på min egen brandtrappa i New York och läsa en bok..!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *