Mallorca

Vandra på Mallorca

I sommar åker vi tiilbaka till en gammal favorit – Mallorca. Den här gången ska vi var på ön i drygt två veckor och vi planerar att hinna med mer är sol, bad, god spansk mat, shoppa i Palma och lata dagar.
Planen är att även göra någon dagsvandring i bergen när vi är i Puerto de Soller som ligger nära många fina vandringsleder. Vi har läst så många lockande repotage om just vandring på Mallorca och längtan till de fina kalkstensbergen (som för övrigt även är populära för klättring) är riktigt stor!
Är det någon av er som har tips på någon bra vandringled på Mallorca? Dela gärna mer er!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *