New York

How I Met Your Mother

Tv-serien How I Met Your Mother, eller HIMYM som den också kallas, är inne på sin nionde säsong. Det är en amerikansk komediserie där de fem vännerna Ted Mosby, Marshall Eriksen, Barney Stinson, Robyn Scherbatsky och Lily Aldrin gärna tar en drink tillsammans i (studio)puben MacLaren´s i New York.
MacLaren´s är inspirerad av McGee´s Pub som ligger på 240 West 55th Street på Manhattan. Det är en kul tv-serie som våra tonåringar (och jag) har sett från början till slut, så ett givet stopp var på just McGee´s Pub när vi var där tillsammans förra året.
Det ser inte ut exakt som i tv-serien, men vissa likheter kunde vi se och skådespelarna i HIMYM brukar stanna till där för en drink ibland. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *