Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Halloween och allhelgonadagen
Idag visar almanackan att det är Halloween och allhelgonahelgen står för dörren. Det är fortfarande en del begreppsförvirringar för oss svenskar då Halloween är en relativt ny bekantskap för oss.
Men misströsta inte! Anna på Falkblick Kommunikation reder ut begreppen för helgens högtider på ett utmärkt sätt.
Hade vi varit på maskerad i helgen kanske vi hade kopierat killarna vi mötte vid The High LineNew York, eller tjejerna vi träffade på Copenhamn Ink Festival 2013 när vi var i Köpenhamn i våras.
#1 - - Anna:

Wow! Vilka möten och vilka foton! Skulle man stöta på dessa personer en mörk natt gäller det att inte ha klena nerver. ;) Varmt tack för tipset om min webbplats!

Svar: Tack snälla Anna :) Visst se de läskiga ut! Grabbarna mötte vi på Fashion´s Night Out när Modeveckan drog igång i New York förra hösten. En fantastisk kväll! Planera in det datumet någon gång! Butikerna har kvällsöppet och bjuder på dryck, tilltugg och speciella händelser :). Fast, det kanske är då vi ska planera in en resa tillsammans ;).
Så lite, jag tipsar så gärna om dig!
Trevlig helg, kram.
Eva & Stefan

#2 - - Evelina Blom:

Oj vad jag gillar denna sida. Absolut Usa när barnen blir äldre :)

Svar: Tack Evve :) Ha en fin helg.
Eva & Stefan

#3 - - Anna:

Det låter bra att planera in det datumet så vi är där tillsammans ... :)

Snart blir det också dags att intervjua dig/er på min New York-blogg, tror jag.

Ha en trevlig helg ni med!

Kram Anna