London

London Eye

London Eye, är en trevlig aktivitet när man besöker London. Från det 135 meter höga observationshjulet med 32 korgar kan du, vid klart väder, se 40 kilometer långt under de 30 minuter det tar att åka ett varv. London Eye ligger vid floden Themsen och invigdes 31 december 1999. Det restes för att fira tusenårsskiftet.
Det är lite svindlande när man är högst upp, men ganska häftigt.
Tyvärr hann inte Stefan med en åktur när han besökte London för några veckor sedan. Fast han såg den i farten i alla fall!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *