Gammelstad

Tonfisk

Stefan överraskade ikväll med färsk tonfisk som vi stekte i grillstekpannan och åt med kall löjromssås.
Men oj, så gott!
Tonfisk rätt tillagad är otroligt gott, någonting helt annat än den tonfisk man kan hitta nedkastad i en trist sallad.
I New York har vi ätit något av det mest fantastiska någonsin när vi beställt ”Tuna”.
En gång i Atlantic Grill på Upper East Side och en gång på Blue Water Grill vid Union Square. Blue Water Grill är även känd från Sex and the City och har de har livejazz i källaren som man kan stanna till vid när man besöker restaurangens restrooms.
Blue Water Grill serverar även gudomligt gott kött.
Vi rekommenderar!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *