Hemmavid

Ölprovning på Bishops Arms

Som tack för god försäljning bjöd företaget tidigare i veckan på en ölprovning på stadens engelska pub, med efterföljande middag. Trevligt och informativt, dock fuktades bara läpparna med de olika goda ölsorterna då bilen var kvällens transportmedel.
Men det var några spännande ölsorter som ställdes fram på bordet, från ljust lite blaskigt till mörkt och murrigt, den sista utmärkt med en bit mörk choklad.
Nästa gång får bilen stanna hemma!

Några av pojkarna köpte sitt livs dyraste öl, 11% Fraoch Heather Ale från Skottland, stor som en vinflaska. Kostade 425 kr och smakade ”sådär”.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *