Gammelstad

Äntligen fredag

Trots kortare arbetsvecka så är det skönt att det äntligen är fredag. Vi firar att vår hall och vardagsrum alldeles snart är klart efter lång (och mödosam) renovering.
Vid köksbordet som just nu är placerat mot skog och natur, få vi nästan varje dag se lite mer eller mindre vilda djur. Härom dagen var det påskharen, en morgon var det ekorren och i kväll var det Vilma Vessla som irrade omkring med en hiskelig fart bakom fönstret.
Skönt med helg.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *