Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Hotel Athina på Samos
Vi boddde på Hotel Athina i Pythagorion. Ett litet familjärt hotell med några få lägenheter och en trevlig ägare, Dimitris. Vi trivdes jättebra hela veckan i vårt svala rum på källarplan med egen liten uteplats.Vi hade ungefär 500 meter till stranden och 200 meter till centrum från hotellet.
Ner i grottan från poolområdet till vår lilla uteplats där vi åt våra frukostmackor med iste och melon.Efter en het dag på stranden fixade vi oss lite mellanmål och kall dryck.En av dagen stora höjdpunkter var när vi kom hem till hotellet på eftermiddagen och fick slänga oss i poolen efter den ansträngande promenaden från stranden. Vi hade riktigt lata dagar i Grekland!
Det hände att Dimitris blandade en svalkande god drink åt oss som vi njöt av vid poolkanten.Hotellet hade även en bubblande jacuzzi som vi slängde oss i  emellanåt.När taxichaufförerna strejkade vår sista dag på Samos och vi därför fick strul med transporten till flyget röck Dimitris in och skjutsade oss till flygplatsen. Hygglig kille!