Gammelstad

Hemmaprojektet

I dag har vårt hemmaprojekt kommit ett steg vidare.

Efter att haft en liten paus i renoveringen (Vilket för övrigt ledde till att projektet växte och fler rum blev inblandade. Vi fick ju tid att stanna upp och fundera lite…) har vi idag beställt allt material som behövs för att få golvvärme, parkettgolv och innertak på plats.

Bläddrar i inspirerande inredningstidningar, särskilt intressant är den där artikeln om tips på trevliga ställen att besöka i New York!


Nu hockeymatch och sista lata kvällen för i morgon kommer ett lass byggmaterial med lastbil och då är det bara att kavla upp ärmarna och spotta i nävarna igen. För nu kör vi!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *