Paris

Ny vinbar i Luleå

Läste i lokaltidningen att det ska öppnas en vinbar i Luleå, där man även kan köpa till exempel en ostbricka till sitt glas röda. Precis sådär som vi har pratat om att vi saknar i stan, en sådan som man kanske hade satsat på själv om man hade haft modet och kunskapen. En sådan som vi gillar att besöka när vi är i storstäder.

Tänk om den kunde kombineras som den här mysiga butiken i Paris, det vore grejer det!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *