Hemmavid

Första knäet lagat (?)

Då var det ena knäet åtgärdat… Återstår att se om det hjälper att doktorn nu opererat bort den bit av menisken som det var en spricka i så att det fixar hårdare träningar än promenader utan att få problem. Spännande…

Blir det här bra är det bara att göra samma sak med andra knäets meniskspricka.

Nu blir det sängläge med maratontittande på ”How I met your mother”.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *