Allmänt

Nedsläpp!

Om ca 10 minuter är det nedsläpp och upp till bevis för stadens stora stolthet Luleå Hockey. Första elitseriematchen för säsongen och Växjö är motståndet i premiären.
Med ett lag som är en av storfavoriterna till SM-final (och helst SM Guld) borde det bli vinst idag. Stjärnorna Johan Fransson, Johan Harju och Niclas Wallin har höga förväntningar på sig av alla fansen, att tillsammans med sina lagkamrater gå in och dominera! Plocka poäng efter poäng och så småningom få ta på sig hjälmarna av guld…
Heja heja Lule´ Hockey!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *