Allmänt

Sommarens utlandsresor

Nu är allt bokat och klart för sommarens utlandsresor. Först en vecka här där målet med resan är att sola, bada, äta gott och lata oss.

Dagen efter vi kommer till Sverige byter vi avreseort och tar oss till Skavsta för att flyga hit. Vi delar upp boendet på två ställen och stannar till här och här. Målet med den här resan är att lära känna ett land och område vi aldrig besökt förr. Besöka pittoreska byar, äta från landets berömda kök och kanske något stopp på inhemska vingårdar.

En annan resa, ett annat år, Gran Canaria med hela familjen

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *