Allmänt

Hängmatta – Ja tack!

Hittade den här bilden i stora bildarkivet. En lat semesterdag i ett av våra små paradis på jorden – kolonilotten ”Loppan” i Linköping där vi brukar umgås med släkten, bada, sola, påta i jorden, plocka hallon, läsa bok, grilla, äta gott, ja allt sådant där som man njuter lite extra av när man har semester.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Marie

    28 grader varmt på Loppan idag! Klart hängmatteväder….jobbet är svårt att motivera sig till!

    Vi vattnar dagligen i våra nya odlingsbäddar som ni får se när ni kommer hit! 🙂

  • Eva

    Ja det är inte alldeles enkelt att åka in till jobbet när det är högsommarväder ute.

    Ska bli roligt att se nya odlingarna. När ni kommer till oss får ni se vad vi pysslat med senaste tiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *