New York

Bada i New York

När hettan tar över på Manhattan kan det vara skönt att ta sig till stranden, exempelvis ett besök till Coney Island i Brooklyn som tar ca 45 minuter med tågfärd från 59th St.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

5 kommentarer

 • AnnaWK

  Vilken knepig byggnad det där röda "metallträdet" ser ut att vara. Vad var det för någonting?

  Sv: Vi hade det superhärligt, kom hem till Sverige igår och är lagom jetlaggade idag, men uppdateringarna fortsätter då jag halkat efter. På midsommarafton blev det amerikanska jordgubbar för vår del (inte så konstigt).

 • Ladies Abroad

  Lysande inlägg. Har länge varit sugen på Coney Island, men har ju bara varit i NY höst/vinter. Men nu när Maxime kommer att stanna där ytterligare två år så ska jag så fort någon rear ut flygbiljetter beställa en resa i maj nästa år och då blir det antingen Coney Island eller Hamptons.
  Tror förresten att det blir julfirende i NY också, men vi har inte riktigt bestämt oss än.

 • Anna

  Tack för tipsen! Jag är också nyfiken på Coney Island och även Hamptons. Å andra sidan lockar det med ett höst- eller vinterbesök i New York också. Har bara sett staden i sommarskrud. Men det blir många fler resor …

  • Stefan & Eva

   Coney Island är helt klart värt ett besök, men jag tror att det är trevligast när det är varmt och skönt ute. Vinter i New York lockar också, tror det blir en helt annan känsla än när man flanerar efter gatorna en sommardag…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *