Gammelstad

Lördagsmys

En lugn och trivsam lördagskväll med gott snacks och fotbollsmatch, Champions League finalen mellan Barcelona och Manchester Unites.
Hårt arbete fortgår på ”ledig tid” med färdigställande av walk-in-garderoben, få bodan på plats och nu har vi även påbörjat med förberedelser av utbyggnaden av vardagsrummet genom att skotta sågspån i säckar på vinden för att kunna sätta limträbalk på plats.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *